Фирма БУЛ АРТ е създадена през 1997 г. като от самото начало на своята дейност работи в сферата на проектирането, дизайна и производството на луксозни трапезарни маси и столове за бита, обзавеждане на ресторанти, кафенета и т.н. Всички изделия без изключение са авторски разработки на фабриката и са патентовани.

Стремим се към новаторство в областта на дизайна, ергономичността и качествтото на изработваните от нас изделия и благодарение на това стоим стабилно на вътрешния пазар.

Работим успешно с над сто магазина в страната и продължаваме да развиваме търговската си мрежа.

Имали сме износ за Гърция, Черна гора, Белгия, Швейцария и др. Участвали сме в много български изложения, както и на панаира в Солун. Наша продукция бе представена и на панаира в Кьолн през 2003 г.

Производствената ни база се намира в град Габрово, разполагаме със специализирани машини за производство на столове закупени от Европейския съюз и продължаваме да инвестираме в такива стремейки се да усъвършенстваме технологията и да постигнем още по-високо качество на изработката. Използваме висококачествени консумативи и материали и влагаме много финес в повърхностната обработка на детайлите.

(Браншова Камара на Дървообработващата и Мебелна ПромишленостКато член на БКДМП (Браншова Камара на Дървообработващата и Мебелна Промишленост), БУЛ АРТ извоюва правото си за участие в Програмата за маркетингов знак на Проверени български мебели и получи СЕРТИФИКАТ удостоверяващ качеството на произвежданите от нас мебели. Закупувайки мебели с този стикер, клиентите ни могат да са сигурни в качеството на продуктите и легалността на вложените материали за производството им.